Keskustelufoorumit

Linkkejä

Sukututkimus keskustelufoorumit

Ennen keskusteluun ryhtymistä kannattaa tutustua seuraaviin ohjeisiin:

Jukka Korpelan netiketti

Suomen Internetopas


sfnet.harrastus.sukututkimus (Finnish genealogy newsgroup)
Ryhmä on tarkoitettu sukututkimuksen harrastajille yleiseksi keskustelukanavaksi. Ryhmässä voidaan käydä keskustelua kaikesta sukututkimukseen liittyvästä, mm. sukututkimuksen menetelmistä, ongelmista ja tietokoneohjelmista. Ryhmän avulla kiinnostuneet voivat pitää yhteyttä toisiinsa, vaihtaa tutkimustuloksia ja etsiä tietoja omien tutkimustensa tarpeisiin.

Proposed-by: scanle@uta.fi (Anna Leppälä) Created-by: hmj@news.funet.fi Creation-Date: Thu, 10 Feb 1994 10:35:40 +0200

Suomi 24. Keskustele sukututkimuksesta

SukuHakuri. Voit esittää tiedusteluja ennen 1900-lukua syntyneistä henkilöistä

Yahoo-ryhmät:

FinlandGenealogy.
This group is for discussing Finnish and Finland genealogy and heritage. Please feel free to ask questions.

HämäläisJuuret Keskusteluryhmä on tarkoitettu tutkijoille joiden juuret ovat Hämeessä. Ryhmä on tarkoitettu niin vasta harrastuksen aloittaneille, kuin jo kauemmin harrastaneille. Toivomme listalla vilkasta ja kehittävää keskustelua. Mottona "Kun toimeen tartutaan"

Kainuun suvut Kainuun sukuja tutkivien keskustelukanava. Postituslista on tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harrastajasukututkijoille, joiden tutkimukseen sisältyy Kainuulaisia juuria. Perustarkoitus on tutkimustietojen ja -kokemusten vaihto sekä keskustelu sukututkimusharrastukseen liittyvästä.

KarjalaisetSuvut KarjalaisetSuvut-postituslista on perustettu kohtaamispaikaksi niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin harrastajasukututkijoille, joiden tutkimukseen historiallinen ja nykyinen Karjala sisältyy. Perustarkoitus on tutkimustietojen ja -kokemusten vaihto sekä keskustelu kaikista sukututkimukseen liittyvistä aiheista runkotutkimuksesta kirjantekoon. Tervetuloa! Listatoiminnot ja jäsenyys ovat suojattuja; jäseneksi pyrkiviltä pyydetään henkilö- ja yhteystiedot.

Keski-Suomen Suvut Keski-Suomen sukututkijoiden oma keskustelufoorumi. Jäseneksi pääsee kaikki sukututkijat joilla on juuria ns. Vanhan Laukaan alueella, Jämsässä, Rautalammilla, Saarijärvellä, Petäjävedellä, Korpilahdella, Jyväskylässä ja ymparistössa. Monet Laukaan suvut tulevat Rautalammilta ja Saarijärveltä kun menemme ajassa taaksepäin. Muuttoliikennettä on ollut aikojen kuluessa joka suuntaan tällä aluella. Myös henkilötutkimusta ja paikallishistoriaa tällä alueella harrastavat ovat tervetulleita mukaan.

Kymenlaakson Suvut Kymenlaakson tutkijoiden vapaa keskustelufoorumi, käsittäen Anjalan, Anjalankosken, Elimäen, Haminan, Vehkalahden, Iitin, Jaalan, Kouvolan. Kuusankosken, Kymin, Miehikkälän, Pyhtään, Sippolan, Valkealan ja Virolahden seurakunnat ja muut luontevasti muuttoliikkeitten takia keskusteluun sopivat naapurikunnat. Jäseneksi pääsevät sukututkijat joilla on juuria alueella tai harrastavat henkilötutkimusta tai paikallishistoriaa Kymenlaaksossa.

LapinlääninSuvut Keskustelupalsta Lapin suvuista.

PohjalaisSuvut Tämä on pohjanmaan sukuja tutkivien sukututkijoiden vapaa keskustelufoorumi.

Raja-Karjala Raja-Karjalaisten sukututkijoiden sekä Karjalaisen kulttuurin ja perinnetiedon kerääjien keskustelufoorumi.

SatakuntalaisSuvut Tämä on satakuntalaisia sukuja tutkivien sukututkijoiden vapaa keskustelufoorumi.

SavolaisetSuvut Tämä on savolaisia sukuja tutkivien sukututkijoiden vapaa keskustelufoorumi.

Sukukahvipöytä Sukukahvipöytä on, kuten nimestäkin saattaa arvata, paikka, jonne sukututkimuksen harrastajat voivat tulla rupattelemaan ja virkistäytymään arkistoissa uurastamisen lomassa.

Sukututkijat Kaikille sukututkimusta harrastaville tarkoitettu vapaa keskustelulista. Punomme elämän juonta sukupuuluurankojen ylle. Elävä ja värikäs kielenkäyttö ja huumori ovat ilomme. Murteet ovat mausteemme. Toisistamme huolehtiminen on toiveemme. Lämpö ja luottamus auttavat eteenpäin.

Sysmä-Hartola-Pertunmaa-Hirvensalmi-Mäntyharju Tarkoitettu kaikille, jotka tutkivat vanhan ja nykyisen Sysmän, Hartolan, Pertunmaan, Mäntyharjun ja Hirvensalmen sukuja. Käyttötavat keksitään ajan mittaan yhdessä. Hyödyntäkäämme. Huumorin käyttökään ei voine olla kiellettyä, mutta välttäkäämme toisiamme loukkaamasta.

Uusimaalaisia sukuja Uudenmaan sukuja tutkivien keskustelu ryhmä. Sisältäen koko Uudenmaan alueen. Ryhmä on tarkoitettu, sekä aloittelijoille että jo vähän pidemmälle ehtineille.

Varsinais-SuomenSuvut Postituslista on tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harrastajasukututkijoille, joiden tutkimukseen sisältyy Varsinais-Suomalaisia juuria. Perustarkoitus on tutkimustietojen ja -kokemusten vaihto sekä keskustelu sukututkimusharrastukseen liittyvästä.

Ulkolaisia uutisryhmiä:

MAILING LISTS. John Fuller

Luo kotisivut ilmaiseksi!